makelaar drenthe 

 

 

 

 

Zebra verkeerstheorie cd-roms - toets uw kennis met deze oefen cd-rom
Rijexamen doen?

 

makelaar drenthe - Vindplaats.com


Home


Aa Hunze Makelaar NVM
Aa & Hunze Makelaardij is een gedegen organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. De pijlers waarop deze hoogwaardige dienstverlening is gestoeld zijn Klant, Kennis en Kwaliteit. Wij zijn een full-service kantoor, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn bij het taxeren en bemiddellen van aan- en verkoop van onroerend goed en bedrijfs onroerend goed. Onze makelaars zijn ingeschreven bij het RMT (Register Makelaars en Taxateurs). Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

AaRa Makelaardij
aaRa Makelaardij staat voor kwaliteit in dienstverlening, zowel zakelijk als voor de particulier.

Abe Dijkstra Makelaardij
Ruim 4 jaar is Abe Dijkstra makelaardij & financieel advies alweer actief in de voormalige gemeente IJsselham. Gevestigd in Oldemarkt in een pand met karakteristieke uitstraling. Ons bedrijf is gericht op persoonlijke service naar de cliŽnt toe. Of dit nu gaat om het verkopen c.q. aankopen van een woning, het geven van advies over een hypotheek of verzekering, persoonlijk advies staat voorop. Elke cliŽnt is anders en elke gezinssituatie is verschillend. Dus een standaardadvies kennen wij niet.

Agripon Makelaars BV
AgriPon combineert de kracht van makelaars in uw eigen regio met de voordelen van een nationale en internationale organisatie. Makelaars in uw regio kennen als geen ander de mogelijkheden en ontwikkelingen ter plaatse. Het landelijk netwerk ontsluit voor u de markt van kopers en verkopers. Onze specialisten staan borg voor optimale begeleiding bij onteigening. Voor emigratie werken wij met eigen kantoren in Duitsland en Canada en met professionals in Denemarken en de Verenigde Staten. Zij kennen de regels, wetten en mogelijkheden aldaar. Met u kiezen wij het land dat het best bij u past. En met u onderzoeken wij hoe u een succesvol bedrijf kunt opbouwen. Kortom: wij begeleiden u vanaf de eerste stap tot en met het moment dat uw bedrijf draait en zelfs daarna.

Agriteam Makelaars Flevoland
bemiddeling bij verkoop en aankoop van agrarisch onroerend goed in binnen- en buitenland. emigratiebegeleiding, taxaties, onteigening, productierechten, wvg, kavelruil, pacht- en erfpachtzaken.

Alders Makelaardij FinanciŽlediensten
Voordat u samen met uw NVM-woningmakelaar gericht aan de slag gaat uw huis te verkopen, is het verstandig over een aantal aspecten duidelijke afspraken te maken. Uiteraard dient eerst de vraagprijs van uw woning helder te zijn. De NVM-makelaar bezoekt uw woning om dit vast te stellen. Hij let onder andere op het onderhoud en kwaljtejt van uw wonjng en de buurt waarin uw huis staat. Daarnaast weet een NVM-makelaar exact wat de prijzen zijn van de woningen die recent in uw straat of buurt verkocht zijn. Hij kent de lokale situatie. Verder houdt hij rekening met de marktsituatie: is uw type woning 'in' of juist niet. Samen met u komt hij tot een realistische vraagprijs. Niet te hoog, want dan loopt u het risico dat uw woning te lang te koop staat met het gevolg dat geÔnteresseerden het gevoel krijgen dat er wellicht iets mis is met uw woning. Ook niet te laag, want dan kan u wellicht duizenden euros mislopen.

Alie Bolhuis Makelaardij
Makelaardij Alie Bolhuis bestaat sinds medio 2001 en wordt gerund door mevrouw A. Prins-Bolhuis, beŽdigd makelaar-taxateur en lid NVM. Een nieuw kantoor,maar wel met veel ervaring omdat Alie Bolhuis voordien al vele jaren werkzaam was in de makelaardij. Alie Bolhuis verzorgt voor u:
-Aankoop - Verkoop - Taxatie van woonhuizen en woonboerderijen.

Andrea Smit Makelaardij
Ons makelaarskantoor is al bijna 20 jaar werkzaam in met name de provincie Groningen. Andrea Smit is beŽdigd als makelaar en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Het kantoor heeft een on line verbinding met het NVM-hoofdkantoor in Nieuwegein. Wij beschikken daarom op ieder moment over actuele informatie inzake de woningmarkt. Wij richten ons voornamelijk op de begeleiding bij aan- en verkoop van particuliere woningen en kleine- en middelgrote bedrijfspanden. U kunt ook bij ons terecht voor taxaties, arbitragezaken en advisering op het gebied van onroerend goed in algemene zin.

Bij het zusterbedrijf, Andrea Smit Hypotheken en Verzekeringen, kunt u terecht met alle vragen op het gebied van financiering van onroerend goed en voor het sluiten van uw particuliere- en bedrijfsverzekeringen. De hypotheek advisering is onafhankelijk en op maat. Er wordt zaken gedaan met meer dan 15 verschillende geldgevers, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

APK voor Vastgoed Bouwkundige Rapporten
De APK voor vastgoed bouwkundige rapporten. De APK voor vastgoed is het platform voor particulieren, makelaars, hypotheekadviseurs, banken, verzekeraars, vastgoedbeheerders etc. die betrouwbare bouwkundige informatie nodig hebben. De APK voor vastgoed levert in heel Nederland betaalbare en overzichtelijke bouwkundige rapporten van woningen of andere gebouwen b.v. bij aan- of verkoop ervan.

Bakels Makelaardij NVM
Een dynamisch professioneel kantoor op het gebied van de zakelijke dienstverlening. Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering. Voor wat betreft onze bemiddeling bij aan- of verkoop van woningen en bedrijfs onroerend goed maken wij succesvol gebruik van ons uitgebreide relatie-netwerk binnen de NVM.

Bakker Makelaars Taxateurs
makelaarskantoor Bakker in Ommen. Wij zijn sinds 1962 in Ommen gevestigd en daardoor goed bekend in een brede regio. Hierdoor beschikken wij doorgaans over een groter en actueler aanbod dan wij u op deze website kunnen tonen. U zoekt een specifiek object in deze regio of wellicht daarbuiten binnen een bepaalde prijsklasse? Na een persoonlijk gesprek kunnen we onze aandacht precies afstemmen op uw wensen en gericht zoeken in het veelzijdige marktaanbod. Voor uw zoekopdracht brengen wij geen kosten in rekening. Bij verkoop brengen wij pas courtage in rekening als uw object daadwerkelijk is verkocht. Bovendien nemen wij de advertentiekosten voor onze rekening.

Lagro Ebens
We noemen onszelf de dienstverleners in makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Deze site mag u ook gerust beschouwen als een onderdeel van onze dienstverlening. Daarom hebben we 'm zo compleet mogelijk ingericht. U kunt hier huizen zoeken, uw hypotheeklast berekenen, digitaal uw vraag stellen en beantwoord krijgen en nog veel meer. U kunt bij Lagro terecht voor diensten op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. We gaan verder dan het verstrekken van informatie; we hebben een compleet servicepakket ontwikkeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We hebben dit servicepakket hier omgezet in een helder stappenplan, zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent. We zien onszelf immers vooral als belangenbehartigers. Ons uitgangspunt is: u begeleiden tijdens uw keuzeproces om op die manier uw woonwensen te vervullen. Een tevreden klant is voor ons belangrijker dan een snelle transactie omdat de lange termijn belangrijker is dan de korte.

Bennink Makelaars NVM
Bennink Makelaars is al vanaf 1974 actief in Roden en omgeving en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dat heeft tal van voordelen voor u. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij als NVM-makelaar bij uitstek alle zaken kennen die in de onderhandelingen bij de koop en verkoop van een huis een rol kunnen spelen. Daarom bent u bij ons vertrouwd onderdŠk.

Bentum Dragtstra Makelaars
Op deze site vindt u informatie over ons aanbod woningen, bedrijfshuis vesting, nieuwbouw, Duitse woningen en financiŽle dienstverlening. Ons makelaarskantoor is actief in Zuidoost Drenthe en voor bedrijfshuisvesting en beleggingen opereren wij in Noord-Oost Nederland. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialisme, waardoor zij u optimaal kunnen begeleiden bij verkoop of aankoop van uw onroerend goed, alsmede bij hypotheken en verzekeringen. Niet voor niets durven wij ons de ’vastgoedprofessionals’ te noemen.

Berg Makelaardij aog H W vd
H.W. van den Berg Makelaardij BV is gespecialiseerd in bemiddeling en advisering in met name de agrarische sector.

Bert Stadman Makelaardij
Vanuit de kantoren in Oosterhesselen en Zweeloo richt Bert Stadman makelaardij zich met name op het wonen in de Drentse plattelandsdorpen. Daarbij bemiddelt de makelaardij zowel in de verkoop van woonboerderijen, landhuizen, villa's als vrijstaande eengezinswoningen of twee- onder eenkappers, waaronder woningen voor starters. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast kunt u meer te weten komen over het kopen en verkopen van een huis en taxaties. Wanneer u op zoek bent naar een woning, dan kunt u op onze site online een zoekopdracht geven.

Betty Dunning Makelaardij
Of het nu gaat om het verkopen van uw huis, het aankopen van een nieuwe woning of een taxatie, Betty Dunning Makelaardij is voor u een betrouwbare en deskundige partner voor wonen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid is een belangrijke schakel tussen opdrachtgever en makelaar en staat in onze dienstverlening centraal. Met het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij in staat u op basis van de laatste marktgegevens gedegen te adviseren, uw woning aan een zo groot mogelijk publiek aan te bieden en u accuraat op de hoogte te houden van het laatste woningaanbod in de gehele markt.

Bieze Makelaars

Boekholt + Partners Makelaardij
Boekholt & Partners is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Een organisatie die een belangrijke rol speelt in het opleiden van Makelaars en regelmatig hun leden toetst en traint in vakkennis en bekwaamheid. Regelmatig moet een NVM Makelaar bewijzen via examens dat zijn vakkennis nog steeds voldoet aan de hoogste eisen. Dat geeft u als cliŽnt van een NVM Makelaar een waarborg voor kwaliteit.

Boelens Jorritsma Makelaars
Dynamis vastgoedconsultants en makelaars. U heeft verhuisplannen. Een belangrijke en spannende volgende stap. Als eerste gaat u zich oriŽnteren op de huizenmarkt. Maar dat is niet het enige. Er komen vele zaken bij kijken en ongetwijfeld spelen er dan veel vragen door uw hoofd. Bij deze stap kan de hulp van een makelaar uitkomst bieden. Of het nu gaat om een starters woning, een landhuis of een bungalow; voor het vinden, kopen en verkopen van een woning heeft Boelens Jorritsma de kennis, de ervaring en de juiste mensen in huis. Boelens Jorritsma is het juiste adres voor het kopen, taxeren en verkopen van uw woning, het afsluiten van een hypotheek en de verzekeringen. Onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de lokale markt, een persoonlijke benadering en onze schaalgrootte, maakt dat kwaliteit en continuÔteit gewaarborgd zijn. Alle vestigingen van Boelens Jorritsma zijn aangesloten bij de NVM.

Boer + Ten Hoeve De
Makelaardij De Boer + Ten Hoeve is van oudsher gevestigd in Steenwijk. Het kantoor wordt geleid door Egbert de Boer, al meer dan 25 jaar beŽdigd makelaar taxateur en Anja Oosterhof ook al 18 jaar verbonden met De Boer + Ten Hoeve makelaardij. Verder is het team sinds 5 jaar versterkt met Edwin Willemsen. Met deze uitstekende mix van up-to-date kennis, gedrevenheid en solide vakmanschap vormen deze drie makelaars de grootste makelaardij in “de kop van Overijssel”. Bewezen integriteit, enthousiasme en marktkennis zijn de peilers van een beproeft concept. Naast de aankoop en verkoopbegeleiding of wellicht een combinatie van beide met ons speciale woningwissel tarief verzorgen wij ook deskundige taxaties van woning of bedrijf. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen en worden door alle banken en financiŽle instellingen geaccepteerd. Een gedegen rapportage in tweevoud, op korte termijn gerealiseerd tegen een concurrerend tarief zijn enkele van onze onderscheidende vanzelfsprekendheden. Wij zijn gespecialiseerd in objectieve taxaties voor b.v. woningfinanciering, boedelscheiding of tbv uw jaarrekening. Daarnaast hebben wij een jarenlange relatie met de taxateurs van de belastingdienst voor een z.g. minnelijke waardering.

Boerma Makelaardij BV
Boerma Makelaardij, Stadskanaal (Groningen). Ons bedrijf levert diverse diensten op gebied van makelaardij en hypotheken. Ook kunnen wij middels taxatie u een goed advies geven bij het kopen of verkopen van een woning.

Boertjes Makelaardij
In 1946 werd ons kantoor opgericht door J. Boertjes. Wij zijn zowel op de zakelijke als op de particuliere markt actief op het gebied van AssurantiŽn, Sparen & Beleggen, Pensioenen, Kredieten en Hypotheken. U kunt dus voor een compleet financieel pakket bij ons terecht. Daarbij hebben principes als nauwkeurigheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid altijd hoog in het vaandel gestaan. In 1946 en ook nu. Er zijn vele aanbieders van verzekeringen. Maar alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling kunt u een volledig objectief advies krijgen. Boertjes FDC laat daarom het advies afhangen van uw wensen en omstandigheden. En onze jarenlange ervaring staat garant voor een vakkundig advies.

Bos Koolhof Makelaardij en AssurantiŽn
Binnen het kantoor is veel kennis aanwezig van alle zaken die met wonen en verzekeringen te maken hebben. Actuele en toekomstige ontwikkelingen zoals wetswijzigingen en de toekomstplannen voor Delfzijl en de directe omgeving worden op de voet gevolgd. Bos & Koolhof Makelaardij is een kantoor waar u nog voldoende persoonlijke aandacht krijgt, waar weinig afstand is tussen de klant en adviseur, kortom een kantoor waar u zich thuis zult voelen !

Bosch Raalte Makelaardij
Als U van plan bent een woning te kopen, is een goed inzicht in vraag en aanbod noodzakelijk. Wij hebben dat inzicht via het zogenaamde uitwisselingssysteem. Daar kunt U gebruik van maken. In het uitwisselingssysteem zijn alle woningen opgeslagen die via een NVM-makelaar in en buiten de regio te koop zijn. Wij hebben daardoor automatisch inzicht in de prijsontwikkeling, hoe lang de woningen te koop staan, of er veel of weinig aanbod is, enzovoort. Bij het kopen van een woning moet U verder rekening houden met juridische en bouwkundige aspecten, overheidsregelingen, bestemmingsplannen en dergelijke. Wij bezitten daarover eveneens de nodige kennis en informatie. De meest voorkomende vraag naar taxaties is de taxatie voor de financieringsaanvraag voor het particuliere woonhuis of appartement. Maar ook de taxatie ten behoeve van de herbouwwaarde of de huurwaarde van uw winkel of kantoorpand verzorgen wij met de grootste zorg. Als beŽdigde NVM - makelaars en taxateurs zijn wij in staat om binnen enkele dagen een rapport voor u uit te brengen dat voldoet aan alle eisen en normen van alle gerenomeerde Nederlandse banken en verzekeringsmaatschappijen.

Bosma Schuur Makelaardij en AssurantiŽn
Het kopen en verkopen van een huis omvat tegenwoordig meer dan de meeste mensen doen vermoeden. Door het 'woud' van juridische aspecten, is het niet eenvoudig een goede overeenkomst te sluiten. Bij makelaarskantoor Bosma en Schuur heeft men alle kennis in huis, om u bij de koop en verkoop van een woning te begeleiden.

Bosma Tuize Makelaardij NVM
Wij werken veelal in opdracht van particulieren, maar spelen steeds meer in op de financieringsbehoefte in de zakelijke markt. Bosma & Tuize Hypotheken werkt onafhankelijk van geldverstrekkers. Hierdoor is het mogelijk om samen met de klant naar de perfect passende hypotheek te zoeken. In geval van de particuliere markt kijken wij van Bosma & Tuize Hypotheken verder dan alleen de financiering van het huis. Wij gaan na of de gekozen hypotheekvorm past in de financiŽle toekomst van de klant. Op grond van een analyse van de toekomstige financiŽle positie komen de meest aantrekkelijke hypotheek vormen naar voren. Bosma & Tuize Hypotheken houdt hierbij rekening met factoren als minder werken, (studerende) kinderen, verhuizen en pensioen (financial planning). Particulieren kunnen ook bij Bosma & Tuize Hypotheken terecht voor een 'second opinion'. Dan bekijken de adviseurs of een gekozen hypotheekvorm daadwerkelijk aansluit bij de persoonlijke situatie.

Bouw Advies Groep Makelaardij
Is sinds 1992 een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in keuringen, taxaties, en advisering met betrekking tot aannemers, en andere leveranciers. Ons bedrijf beschikt over een aantal specialisten op het gebied van nieuwbouw, en bestaande bouw.

Bouwfonds MAB Ontwikkeling
Bouwfonds behoort tot de grootste vastgoedondernemingen van Nederland en is tevens internationaal actief. Bouwfonds opereert op de particuliere en de zakelijke markt. Bouwfonds heeft de bankstatus. De financiering van de activiteiten gebeurt grotendeels op basis van een Secured Debt Issuance Programme met ratings van Moody’s en van Standard & Poor’s. Voor kortlopende financieringen wordt gebruikgemaakt van het European Commercial Paper programma.

Bouwman Makelaarskantoor
Makelaardij Bouwman in Ommen : aan- en verkoop van onroerend goed, woningaanbod, taxaties, hypotheken, financieringen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenadviezen.

Bouwmeester Vastgoed advisering Taxaties

Bramer Makelaars
Op het gebied van taxatie bestaan er diverse mogelijkheden. Wij verzorgen o.a. taxaties voor financiering en taxaties in verband met de aan- en verkoop van de woning. Mocht u van plan zijn uw woning te gaan verkopen, dan bieden wij u gratis een waardebepaling aan van uw woning, zodat u enig idee heeft wat uw woning zou kunnen opbrengen.

Brandsma Makelaardij BV
De Brandsma Adviesgroep biedt u verschillende diensten op het gebied van onroerend goed onder ťťn dak. Of u nu uw woning wilt verkopen of laten taxeren, of een nieuwe woning wilt kopen of huren, u bent bij Brandsma aan het juiste adres. Zelfs als u een huis wilt laten bouwen kan Brandsma u van dienst zijn. Net als bij het voorzien van degelijke en onafhankelijke adviezen waar het gaat om assurantiŽn en hypotheken. Eťn aanspreekpunt voor alle zaken, dat is wel zo makkelijk.

Brink Van Dijken Makelaardij
Martin Brink van Dijken Makelaardij is een initiatief van Martin en Gety Brink. In 1995 zijn wij samen van start gegaan met onze makelaardij waarbij we gekozen hebben voor een directe en persoonlijke benadering. Bij ons treft u geen negen tot vijf mentaliteit maar een flexibele werkwijze waarin de klant centraal staat. Op onze eigen wijze staan wij u graag terzijde op elk gebied van de woningmakelaardij. Neem daarom gerust kontakt met ons op want ondanks de moderne communicatiemiddelen blijft het persoonlijk kontakt voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Brouwer Meppel Makelaar BOG
Brouwer Meppel bedrijfsmakelaars is een jong bedrijf. Oprichter Klaas Brouwer heeft vele jaren ervaring op het gebied van bedrijfsmakelaardij (Register Makelaar Taxateur onroerende zaken, ingeschreven in het register VastgoedCert). Wij bemiddelen, begeleiden en adviseren bij aan- en verkoop, huur en verhuur en taxaties van bedrijfsobjecten in de regio.

Bruining en De Reus Makelaars
In je woning en in je woonomgeving wil je je helemaal thuis voelen. Vanuit dit besef werken wij, Bruining en De Reus, makelaars en taxateurs. Ongeacht het type woning of de prijsklasse, met grote betrokkenheid vervullen we uw woonwensen.

Bruining Makelaardij
Een dynamisch professioneel kantoor op het gebied van de zakelijke dienstverlening. Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering. Voor wat betreft onze bemiddeling bij aan- of verkoop van woningen en bedrijfs onroerend goed maken wij succesvol gebruik van ons uitgebreide relatie-netwerk binnen de NVM.

Bruintjes Keurentjes Makelaardij
Bruintjes & Keurentjes - dť makelaar van Stad tot Wad

bSA Makelaardij
bSA makelaardij is een dynamische makelaardij gevestigd in de historische kazerne van de vestingstad Coevorden. Wij zijn actief op de woning- en bedrijf o.g. markt in Oost Nederland en Duitsland. Wilt u uw huis verkopen of bent u van plan een huis aan te kopen, neem dan contact met ons op.
Ook voordat u op zoek gaat naar een huis is het verstandig een oriŽnterend bezoek te brengen aan de Hypotheekverstrekker, een onderdeel van bSA makelaardij. Dan krijgt u algemene informatie over hypotheken en onze adviseurs kunnen voor u uitrekenen welke hypotheekvormen in uw geval mogelijk zijn, wat uw maximale hypotheek is en wat daarbij de maandlasten zijn.

Bultena Makelaardij
Makelaardij Bultena is een nieuw en jong makelaarskantoor. De eigenaar, Frits Bultena, is niet alleen gediplomeerd makelaar/taxateur onroerend goed, hij heeft ook bouwkunde en civiele techniek gestudeerd. Met deze brede combinatie van opleidingen onderscheidt Makelaardij Bultena zich van andere makelaars omdat wij werkelijk verstand van zaken en ervaring hebben op bouwkundig gebied in de regio.

Dankert BV Makelaar Patricia
Patricia Dankert Makelaars voorziet al meer tien jaar klanten van raad en daad bij het kopen, verkopen en taxeren van woningen. Wij kennen de huizenmarkt door en door en kunnen u daarover gedegen adviseren. Vanaf 1 januari 2005 doet Patricia Dankert het helemaal zelfstandig door een eigen kantoor op te richten. Wij streven naar persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij willen graag dat u zich bij ons thuisvoelt. We nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen, waarna wij daadkrachtig voor u aan de slag gaan.

De Andere Makelaar
De andere Makelaar uit Haren (Groningen)

De Boer Makelaar Assurantiekantoor BV
Al decennia lang is De Boer op de Noordwest-Veluwe een gekende naam, als het gaat om makelaardij, assurantiŽn, hypotheken en administraties. En sinds enkele jaren een begrip in Lelystad. Niet alleen vanwege onze makelaarsdiensten, maar ook door de activiteiten op het gebied van financiŽle planning. Deze nog vrij nieuwe vorm van dienstverlening biedt immers een pasklaar antwoord op de behoefte aan samenhang en overzicht in alle financiŽle vraagstukken. Deze ontwikkeling is tekenend voor De Boer: met de tijd mee gaan en optimale service bieden.

In 1946 werd ons bedrijf opgericht door Derk de Boer senior. Aanvankelijk richtte hij zich op het verzorgen van administraties, al snel gevolgd door verzekeringen. Sinds 1984 behoren ook makelaardij en hypotheekadvies tot de activiteiten en nu dus ook financiŽle planning. Al deze diensten worden u aangeboden vanuit een netwerk van zeven kantoren in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Nunspeet, Harderwijk en Lelystad.

De Flinten Makelaardij
Landelijke Makelaars Vereniging, de Flinten makelaardij o.g., Sleen Drenthe. Waarom zou u voor Makelaardij De Flinten kiezen, als u voldoende keus hebt uit andere kantoren? Alleen als deze makelaardij u een toegevoegde waarde kan bieden, bv. vanwege de brede kennis, niet alleen op het gebied van makelen maar ook op het gebied van bouwadviezen en taxaties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via ons kantoor in contact te worden gebracht met de juiste hypotheek- en/of assurantieadviseur. Allerlei zaken waar de klant zijn/haar voordeel mee kan doen. Kortom: door de persoonlijke benadering in combinatie met oog voor detail kunnen wij u een stukje meerwaarde bieden, die de aan- of verkoop van uw woning kan versnellen.

De Graaf Makelaardij
Wie voor De Graaf Makelaardij kiest, kan rekenen op volledige service. Vooraf, tijdens, maar ook na de transactie. Dit om zeker te stellen dat u als koper of verkoper precies datgene heeft verkregen waarvoor u de transactie aanging. Daarvoor stel ik mij persoonlijk garant. Dat is ťťn van de voordelen van een klein bedrijf als het mijne. U bent als klant geen nummer in de administratie van een onroerendgoedfabriek. Als u De Graaf Makelaardij belt, dan krijgt u mij persoonlijk aan de lijn en kunt u rechtstreeks vragen stellen afspraken maken. Dat geldt voor begeleiding bij koop, verkoop, taxatie en financiering van uw (aanstaande) woning.

De Graaf Van Vilsteren BV
De kwaliteit van de dienstverlening die de Graaf van Vilsteren u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring ťn een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. In Zwolle e.o. is de Graaf van Vilsteren actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening. Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

De Huizentaxateur
Voor hypothecaire financiering bent u in de meeste gevallen afhankelijk van een taxatierapport. Wij hanteren hiervoor een zeer concurrerend tarief, nl. 1,25 promille excl. BTW, kadasterkosten en verschotten. Wij taxeren ook in uw regio. Een team van specialisten staat voor u klaar. Onze rapporten worden uiterlijk binnen vier werkdagen na de opname van de woning in drievoud bij u afgeleverd of toegezonden. Wij betalen geen retourprovisie aan derden. Wij werken direct voor u. Onze taxatierapporten worden door alle banken en andere financiers geaccepteerd. Onze makelaars/taxateurs zijn allen beŽdigd en/of gecertificeerd makelaar/taxateur o.z. en ingeschreven in de daartoe opgerichte registers (CRMT, RVT en/of SCVM). Wilt u uw (nieuwe) woning laten taxeren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met DE HUIZENTAXATEUR.

 

Home | Uw link toevoegen | Adverteren | Webhosting | Traffic | Email

 

Vindplaats

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R
S | T | U | V | W | X | Y | ZTerug naar het hoofdmenu

 

Nedstat Basic - Free web site statistics

(C) UGA MEDIA PUBLISHING