aandelen en beleggen gids - overzicht van beleggings sites, verenigingen en informatie over beleggen in aandelen 

 

 

 

 

Zebra verkeerstheorie cd-roms - toets uw kennis met deze oefen cd-rom
Rijexamen doen?

 

Aandelen en beleggen - Vindplaats.com


Nl beurs - de financiŽle startpagina voor de serieuze belegger
de financiŽle startpagina voor de serieuze belegger

Dividendpagina
Dividend data van alle fondsen in de AEX & AMX

Succesvol Beleggen
Leer hoe u succesvol kunt beleggen tijdens het mini-seminar van de gerenomeerde Investment Coach Dr. Ir. Bert van Arkel!

Stock-info
Stock-Info – Beleggen begint hier

Beursplaza
BeursPlaza, de bieuwste beursportal met meer dan 30 beursvisies,
columnisten en koersen.

Youngrich
Alles over beleggen voor jongeren! Uitleg over beleggen, aandelen , opties en futures. Ook aandeeladviezen en optieadiezen zijn hier te vinden. Alles over beleggen voor jongeren dus.

Aegon MoneyMaxx
Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties.

Analist.be: Haal meer uit uw vermogen
De Analist, een onafhankelijke financiŽle website voor de belegger die meer dan een gemiddelde return beoogt. Wij bieden dagelijks interessante achtergrondinformatie over de financiŽlle markten

Autoriteit Financiele Markten (AFM)
De AFM ziet toe op een adequate werking van de financiŽle markten.
De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) is gedragstoezichthouder op de financiŽle markten. Dat houdt in dat de AFM toezicht houdt op het gedrag van de gehele financiŽle marktsector: sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Met het gedragstoezicht wil de AFM een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de financiŽle markten.

Het goed functioneren van de financiŽle markten is een publiek belang. Publiek, bedrijfsleven en overheid zijn voor velerlei activiteiten afhankelijk van financiŽle producten die op de markten aangeboden worden. Vertrouwen in de ordelijke en eerlijke werking van die markten is cruciaal. Daarom is het van groot belang dat er toezicht gehouden wordt op de behoorlijke werking van deze markten.

De AFM is de rechtsopvolger van de Stichting Toezicht Effectenverkeer (STE). De STE was verantwoordelijk voor het toezicht op het effectenverkeer. De wijziging van STE naar AFM vloeit voort uit de nota 'Herziening van het toezicht op de financiŽle marktsector' van het Ministerie van FinanciŽn: de sectorale indeling van het toezicht maakt plaats voor een functionele indeling in prudentieel toezicht en gedragstoezicht.

Nedkoers
Met een abonnement bij NedKoers ontvangt u dagelijks koersen van aandelen en opties via e-mail. Hierbij worden alle koersen opgeslagen in uw electronische postbus.

Stockguru
beleggings-software voor de belegger, die zijn eigen beleggingsbeslissingen wil   nemen.

TradeCALL, de Beleggingssite voor Beleggingsadvies
Beleggen met TradeCALL - Actief beleggen op AEX, Nasdaq, DAX etc. TradeCALL, belegt actief in aandelen en opties op de AEX, NYSE, NASDAQ en DAX.

Beleggen? Gratis cursus Verstandig beleggen en koersen van aandelen fondsen
Aandelen kopen, online Verstandig beleggen of beleggen in aandelen ? Gratis cursus, fondsinformatie en actuele koersen per beleggingsfonds

Belegger.NL helpt u met Beter Beleggen Belegger.NL ondersteunt u met beleggen aan de hand van achtergrondartikelen, productvergelijkingen

BeleggersNet - Het BeleggersNet, het online forum voor beleggers in aandelen, opties, warrants en obligaties

BeleggingsPlein
Beleggingsfondsverstrekkers in binnen- en buitenland en een uitgebreid nieuwsarchief van aandelen.

Beurstrade cursus daytrading door Rob Wessels
Verdien geld met online aandelenhandelen. Hoeveel kunt u met daytraden verdienen? Dat is afhankelijk van hoeveel aandelen u kunt kopen.

Beursvisionair - koersen AEX
Adequate voorspelling van de AEX koersen door Gustaaf Carlsteen bij Beursvisionair

Beursbox
De beleggingssite die veel meer biedt dan de naam doet vermoeden. Kom maar eens kijken! Aandelen , pc tips, gratis software, columns, tips en adviezen en veel meer.

Budget Net
Online publicatie van Budget Week, Fondsen en Sicavs, Aandelen Supplement en Euro-Risk.

BusinessNieuws
Een online platform waar informatie wordt uitgewisseld over fondsen, koersen etc

De FinanciŽle Telegraaf (dft.nl)
DFT - De FinanciŽle Telegraaf (DFT.nl) voor actueel financieel-economisch nieuws en beurskoersen 

DeBeurs.NL
DeBeurs.nl biedt u, de actieve particuliere belegger, alle mogelijke gereedschappen om de beleggingsmarkten zo efficiŽnt mogelijk te bespelen. Snelheid en gemak, daar is deze website op gebouwd. Op onze site vindt u koersen en het laatste nieuws, aangevuld met columns en persberichten. DeBeurs.nl is de meest toegankelijke website van Nederland door de grote hoeveelheid informatie over aandelen en opties eenvoudig te structureren. DeBeurs.nl streeft ernaar om de meest essentiŽle informatie binnen drie klikken op het scherm te krijgen. Vele duizenden bezoekers maken hier dagelijks gebruik van. 

Duurzaam Beleggen
Deze website is het knooppunt voor zowel de particulier als de professioneel geÔnteresseerde in duurzaam beleggen (ethisch of groen). Ook duurzaam sparen, verzekeren en lenen komen aan bod.

Emissies.com
Emissies.com is een concept van Add is Multiply B.V. Het doel van de site emissies.com is het geven van online informatie aan actieve beleggers. Of u nu belegt in aandelen, beleggingsfondsen, warrants of convertibles, op onze site kunt u informatie vinden over al deze investment-opportunities.

EuroBench.Com, portal voor beleggers
EuroBench.com beleggingssite: aandelen , opties, nieuws, beurs, indices, voorkeurslijsten, tips, analyses, AEX en buitenlandse koersen, discussieforum guru, portefeuilles, tips etc

Eurobench.com beleggingssite
portal voor beleggers, met nieuws, streaming koersen, portefeuilles, cursus en Guru

FEM Business
hťt zakenweekblad van Nederland

Morningstar
Objectieve en onafhankelijke informatie over beleggingsfondsen

Omnipolis aandelen beleggen
Beleggen van aandelen met de Ominipolis-Aegon beleggingsproducten.

Online handelen met valuta, futures, opties, aandelen en cfds. managed accounts, training
Brokers voor online traden van valuta, futures, opties, aandelen , cfds. managed forex, cfd en futures accounts. training voor valuta 

PSPS
PS Participation Solutions ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van aandelen - en optieplannen voor management en medewerkers

Pablo.nl
Pablo.nl is een onafhankelijke website met diverse stromen aan informatie voor beleggers zoals Technische Analyse, Aandelen en Optie koersen enz. enz. Pablo.nl is een particulier initiatief met als doelstelling een gebruikers vriendelijke site in te richten met essentiŽle beleggers informatie vanuit diverse bronnen.

Rhodata
Meer dan 50 jaar historische koersen van Nederlandse aandelen .

Realtime AEX koersen
Realtime beurs koersen, aex tips, tips voor beleggen

Robeco Direct
Advies op maat, online sparen en beleggen in aandelen en beleggingsfondsen voor particulieren.

TechnicalDayTrader, de site voor de actieve Trader
is de site voor elke belegger die actief wil handelen in aandelen en opties. U vindt op deze site Trading Systemen, optieconstructies etc

Timing Investments
Prognoses alle aex/amx fondsen voor de korte termijn (4 weken) op basis van een statistische analyse methode.

Vereniging van BeleggingsAnalisten
De Vereniging van Beleggingsanalisten VBA is opgericht in 1961. De VBA maakt deel uit van de Europese Federatie van Verenigingen van Beleggingsanalisten EFFAS, waarin alle Europese verenigingen van financiŽle en/of beleggingsanalisten zijn georganiseerd. De EFFAS onderhoudt contacten met overeenkomstige federaties elders in de wereld, zoals in de VS en in het Verre Oosten. De VBA is een professionele beroepsorganisatie en telt circa 1000 leden, voor het merendeel analisten en vermogensbeheerders zijn in verschillende disciplines binnen de financiŽle wereld actief, zowel bij grootbanken en institutionele beleggers, als bij kleine gespecialiseerde effectenbanken of particuliere vermogensbeheerders. Als vertegenwoordiger van de leden, participeert de VBA in diverse overlegorganen binnen de financiŽle sector en onderhoudt contacten met onder meer de politiek, overheidsinstellingen en controlerende organen.

Wallstreetweb.nl
Wallstreetweb.nl werd eind 1999 opgestart met als doel de Nederlandse belegger te voorzien van relevante informatie over beleggen op de Amerikaanse beurzen, waaronder beursnieuws, scherpe analyses en koersen. Met hulp van een aantal ervaren professionals en een toenemend aantal trouwe bezoekers van de website is Wallstreetweb.nl inmiddels uitgegroeid tot ťťn van de meest toonaangevende financiŽle websites in Nederland en BelgiŽ. Het snelle succes van Wallstreetweb.nl heeft het voor oprichters Willard Terrahe en Rogier Groen mogelijk gemaakt van hun hobby hun werk te maken.

Beursemissies.com
Waar houden wij ons mee bezig/Wat is ons werkterrein ? Emissies van beursfondsen ťn afgeleide producten zoals warrants, certificaten, reverse convertibles etc. op de Nederlandse Markt. Met betrekking tot het buitenland berichten we over alle toonaangevende IPO's wereldwijd maar, in het bijzonder uit de VS en Europa. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied meldt u dan aan op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Aex - Euronext Amsterdam
Euronext biedt een scala aan geÔntegreerde diensten, waaronder de notering van financiŽle instrumenten, handel in effecten en derivatenproducten, clearing via haar verbonden onderneming LCH.Clearnet, netting en settlement via dochters CIK en Interbolsa en partner Euroclear, het aanbieden van markteninformatie en IT oplossingen en ondersteuning. De klanten van Euronext zijn genoteerde ondernemingen, toegelaten instellingen, institutionele en particuliere beleggers die handelen op de Euronext markten, andere organisaties, met name beurzen die Euronext's technologie en diensten gebruiken en gebruikers van financiŽle informatie die gegeneerd wordt door handelsactiviteiten. Gemeten naar de waarde van de handel via het centrale orderboek is Euronext vandaag de dag de grootste effectenbeurs van Europa. Zo'n 1392 bedrijven zijn genoteerd op Euronext, waarvan een kwart buitenlands. Euronext.liffe is, gemeten naar de waarde van de dagelijkse omzet, de tweede derivatenbeurs van de wereld.

Beleggen.verzamelgids.nl - Linkpagina over beleggen en aandelen.

Home | Uw link toevoegen | Adverteren | Webhosting | Traffic | Email

 

Vindplaats

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R
S | T | U | V | W | X | Y | ZTerug naar het hoofdmenu

 


Nedstat Basic - Free web site statistics

(C) UGA MEDIA PUBLISHING